Yaşam Ve Beceri Atölyelerinde Eğitimler Devam Ediyor

Kağıthane Belediyesi'nin bir ilki gerçekleştirerek açmış olduğu ve çocukların gelecek yaşamlarının şekillenmesine katkı sağlayan Yaşam ve Beceri Atölyeleri’nde eğitimler devam ediyor.

Anaokul, ilkokul, ortaokul ve lise öğrencilerinin ücretsiz olarak faydalanabildiği Yaşam Ve Beceri Atölyeleri, çocukların yeteneklerinin keşfedilmesine ve bu yeteneklerin geliştirilmesine yardımcı oluyor.

Kağıthane Belediyesi’nin açmış olduğu Yaşam ve Beceri Atölyeleri’ne gelen öğrenciler günlük yaşamlarına katkıda bulunuyor. Burada hem özgüven kazanıyor, hem kendini doğru ifade etme becerisini geliştiriyor. Çözüm üretmede farklı yöntemler denemeyi öğrenen çocuklar, karşılaştıkları problemlerde farklı düşünme stratejileri kazanarak günlük yaşamlarını kolaylaştırma fırsatını elde ediyor. Bu atölyelerde eğitim alan öğrenciler kazanmış olduğu yetenek ve becerileri uluslararası alanda da gösterme fırsatı yakalayabiliyor ve buna bağlı olarak hem gururlanıyor hem de gururlandırıyor.

Yaşam ve Beceri Atölyeleri’nde Ahşap Maket Yapımı, Akıl Oyunları ve Düşünme Stratejileri, Eğitici Drama, Görsel Sanatlar, Masal Diyarı, Robot Tasarım ve Programlama, İlkyardım, Mutfağa Girelim ve Kuranı-ı Kerim Eğitimi gibi uygulamalı dersler alan öğrenciler sağlıklı bir ortamda sosyalleşirken yeteneklerini geliştirmeye devam ediyor.

Paylaşın:

 
 

©2014 Tüm Hakları Saklıdır.
Beceri Merkezi Kağıthane Belediyesi’nin bir hizmetidir.