Beceri Merkezleri Hakkında

İçinde yaşadığımız; uygar ve kalkınmış bir toplum inşa etme amacına uygun olarak en büyük yatırımın bilgiye yapıldığı bir tarihsel süreç, toplumda sıkça kullanılan tanımla, "bilgi çağı" olarak adlandırılmaktadır.

Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın problem çözme ve yaratıcı düşünme yönleri gelişmiş, zamanı etkin ve verimli kullanabilen bireyler olarak yetiştirebilmek ve "bilgi potansiyelleri"ni yaşama en yararlı ve pratik şekilde aktarabilme becerisini kazandırabilmek gayesiyle "Yaşam Beceri Atölyeleri"ni çocuklarımızın hizmetine sunuyoruz.

Alanlarında uzman eğitim kadrosu, özgün, fonksiyonel müfredatı, bilimsel ölçme değerlendirme sistemi ve rehberlik birimleriyle hizmete başlayacak olan atölyelerimizin fiziksel ortamı ve kullanılan araç ve gereçlerin kalitesinden ödün verilmeyerek konsepte uygun tasarlanmış sınıflarında eğitim faaliyeti sürdürülecektir. Bölgesel ihtiyaç ve farklılıkların da gözetilerek Türkiye'nin her ili, ilçesi ve mahallesine kurma hedefi yolunda ilk örnek model olarak Kağıthane'de kurulacak "Yaşam Beceri Atölyesi"ni çocuklarımızın geleceği, velilerin de güvenini herşeyin önünde tutarak hizmete açacak olmaktan büyük bir mutluluk ve gurur duyuyoruz.

Paylaşın:

 
 

©2014 Tüm Hakları Saklıdır.
Beceri Merkezi Kağıthane Belediyesi’nin bir hizmetidir.