Öğrenciler 15 Temmuz Şehitleri İçin Hatim İndirdi

Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç, Talatpaşa Yaşam Beceri Atölyesi Kur’an-ı Kerim sınıfı öğrencileri tarafından, 15 Temmuz Darbe Girişimi esnasında şehit olan vatandaşlar için indirilen hatmin duasına katıldı.

Başkan Fazlı Kılıç, beraberindeki ekibiyle birlikte Talatpaşa Mahallesi’nde bulunan Talatpaşa Yaşam Beceri Atölyesi’ni ziyaret etti.

Burada öğrencilerle bir süre sohbet eden Kılıç, daha sonra atölyenin Kur’an-ı Kerim sınıfında eğitim gören çocukların 15 Temmuz Darbe Girişimi esnasında şehit olan vatandaşlar için indirdiği hatmin duasına katılarak dua etti.

Başkan Fazlı Kılıç, girişim esnasında şehit olanlara Allah’tan rahmet, yaralılara da acil şifalar diledi.

Darbe girişiminin engellenmesi için çok sayıda kişinin sokaklara çıktığını anımsatan Başkan Kılıç, darbeye karşı milletçe direndiklerini söyledi.

Kılıç, atölyede eğitim gören çocukların 15 Temmuz Şehitleri’ni unutmadığına değinerek, “Allah ibadetinizi kabul etsin. Allah ülkemize bir daha böylesine acıları göstermesin” dedi.

Başkan Kılıç, hatim duasının ardından atölyenin diğer sınıflarını da gezerek öğrenciler tarafından yapılan çalışmaları inceledi, hatıra fotoğrafı çektirdi.

 

Paylaşın:

 
 

©2014 Tüm Hakları Saklıdır.
Beceri Merkezi Kağıthane Belediyesi’nin bir hizmetidir.